כל הפרויקטים
בצ'באטה
הפרויקט של
גיל ומור נוימן
אתם מוזמנים לתמוך ולקחת חלק בצ'אבטה.אחרי שנתיים של פיתוח הגענו 100% אוכל שנעשה באהבה עכשיו אנחנו רוצים את עזרתכם להפוך אותו לזמין לכולם!
0%
0
מתוך 90,000
48
ימים נותרו
0
תומכים
הכל או כלום.הפרויקט ימומן רק אם יגיע ליעד הגיוס עד ל- 04/08/2019

אנחנו מזמינים אתכם 
לקחת חלק ולהשתתף
בהקמת הסניף הראשון  של בצ'אבטה - 
כריך בשר
רק בזכות גיוס מוצלח של 100% הפרויקט יוכל לצאת לאור!

היכונו לשינוי מרענן וטעים!


סף הגירוי שלנו כצרכנים כיום הוא כה גבוה

וגם אנחנו בתור צרכנים חיפשנו משהו אחר.
חיפשנו משהו שנוכל להיות בו אנחנו – למצוא את הנישה שלנו ולהביא את עצמנו לידי ביטוי ומפה נולד הרעיון של

"בצ'אבטה" 

זהו כריך בשר כשר עם שלל תוספות ורטבים.

אתם יכולים לבחור לאתגר את עצמכם בגודל הכריך,

ולסועדים אמיצים רמת חריפות בשלוש דרגות שונות

בקיצור - ארוחה בתוך צ'אבטה טרייה!

בצד המנה יוגשו חטיפי צ'יפס אמריקאי, מתובל, בטטה, ירקות שורש, חלת בצל ועוד

העשויים מחומרי גלם טריים בלבד ומוגשים אליכם עם הרבה אהבה.


אז מה הסיפור שלנו?

שלום, אנחנו גיל נוימן ומור גורן בני 28 מחיפה.
יזמים צעירים, עוסקים שנים רבות בעולם הקמעונאות והניהול.


כיצד נולד הרעיון?
את המטבח המשותף שלנו בנינו לפני כשנתיים וזאת הייתה אהבה ממבט ראשון, כמו בסיפורים.
התנסינו במטבח הפרטי שלנו, הכנסנו את הטאץ' שלנו במנות עם הרבה אהבה ותשוקה.
שילוב טעמים, מגוון בשרים, צלחות נכון שגורמים לכל טעימה להיות בלתי נשכחת.

החזון שלנו
אנו ב"בצ'אבטה" נדאג להוביל ולחדש בתחום מסעדות הבשר ולהעניק לכם את עושר הטעמים שאנו יודעים להציע. עם הניסיון והרצון, אצלנו תרגישו את החוויה אחרת, באנשים שיוצרים אותה וגם באלו שחווים אותה.


הערך מוסף שלנו 

כשאיכות, תרכובת טעמים ואווירה נפגשים הם יוצרים את החוויה אליה אנחנו שואפים.
אנחנו מבטיחים חגיגה בכל ביס!
ה"בצ'אבטה" מיועדת לכל מי שמעוניין להתענג מחגיגת בשרים עסיסית בתוך כריך
 12 סוגי בשרים מעולים ואיכותיים עם שלל תוספות מפתיעות ומרעננות 
לצד יחס אישי, שירות משפחתי ומקצועי.


באנו לעשות את הדברים קצת אחרת. כמו שאנחנו מאמינים, כמו שאנחנו היינו רוצים לקבל!


"אנחנו מוכרים חוויה - לא כריכים"


"אנחנו צריכים את תמיכתכם כדי להקים את החנות ולהגשים את החלום"




אז מה לשים לכם בצ'אבטה?

אם יש בכם יצר, הרפתקנות וסקרנות והחך כבר מת לטעום משהו חדש אז אנחנו פה בשביל זה

אז ממש על קצה המזלג... כי סודות לא מגלים

  • הצ'אבטה נאפית במקום, מקמח לבן ומלא בגדלים מאתגרים.
  • שלל ממרחים ייחודיים, איכותיים המורכבים אצלנו בעבודת יד ותוספות מעניינות ומשדרגות.
  • תבלינים מסווגים.
  • נתחי בשר טריים שנבחרים יום יום, אחד אחד, אצלנו יש סלקציה.
  • אופן הגשה לא מהעולם הזה.


תמיכה 
בפרויקט

בחודש האחרון נחשפנו ל"הד-סטארט" אתר שבאמצעותו ובעזרתו חלומות מתגשמים.

החלטנו שהפעם החלום לא נשאר במגירה!

את הצעדים הראשונים כבר עשינו באמצעות הלוואות לעסקים קטנים, אבל אנו צריכים את 

תמיכתכם בגיוס באמצעות מדרגות התמיכה. כדי להמשיך ליצור את  ה"בצ'אבטה" 

הראשונה בישראל.
 

וברגע שנצליח לגייס 100% נצא לדרך בהקמת הסניף הראשון אשר יפתח באזור חיפה והקריות.


תאמינו בנו ובפרויקט שבמהרה יהפוך לשלנו  

ואנו בטוחים שתשמחו לקחת חלק ולתמוך.


עכשיו בחרו את התשורה שהכי מתאימה לכם.

איך יעבוד האיסוף העצמי?

 יהיה אפשר לאסוף מאיתנו באופן ישיר, אנו זמינים בכל אזור הצפון (ממטולה-חדרה)

איך יעבוד המשלוח?( זמין עבור תושבי המרכז והדרום)

דואר רשום (משלוח המגיע לנקודת איסוף הקרובה לביתכם, בין אם לדואר או לחנות כלשהי).


אתם חוששים לתת כרטיס אשראי באינטרנט?

יש דרכים אחרות!

אתם לא מסתדרים עם המערכת? 

תוכלו לתמוך בדרכים אחרות!

אפשר לתמוך בהעברה בנקאית להד-סטארט (פרטים בפרטי).


תודה רבה רבה על תמיכתכם מכל הלב, גיל ומור .

וזכרו,

אוכל מקרב לבבות!










 


רק רצינו לעדכן אתכם
שבשביל חוויה באמת מושלמת, עדיף לגלוש דרך דפדפן כרום, בואו לראות בעצמכם.