פפיטוס פותח סניף חדש!
הפרויקט של
אנדרס גונזלס
אני מזמין אתכם להשתתף בהקמת סניף חדש של פפיטוס באיזור המרכז!
2%
9,850
מתוך 400,000
38
ימים נותרו
50
תומכים
הכל או כלום.הפרויקט ימומן רק אם יגיע ליעד הגיוס עד ל- 28/09/2018

מה הצעד הבא?
משפחת גונזלס רוצה להמשיך את החלום ולהביא את פפיטוס לעוד מקומות רבים, ומחפשת עם פרוייקט זה לפתוח סניף נוסף של המסעדה באיזור המרכז. המיקום המדויק עוד לא סופי, אבל מה שבטוח הוא שיהיה טעים!

מה יש בפפיטוס?
אנחנו כעולים, גדלנו במדינות דרום אמריקאיות, והגעגוע לטעמים גרם לנו לרדוף אחרי חלום ולבנות תפריט שמזכיר לנו את הבית. בפפיטוס יש סנדוויצ'ים כמו שאוכלים אותם ברחובות ונצואלה, ארפס מקמח תירס ואמפנדס מקולומביה. 



איך הכל התחיל?
פפיטוס נוסד בשנת 2016, לאחר מאמצים רבים של אנדרס וסילביה, שהצליחו כנגד כל הסיכויים להקים מסעדה קטנטנה בלב שוק מחנה יהודה שבירושלים. לאחר התחלה קשה, הצליחו לגרום ללקוחות השוק להתאהב באוכל של פפיטוס, וכיום היא בין הפייבוריטיות של השוק. 


למה אנחנו צריכים את תמיכתך?
אנחנו רוצים להמשיך לבנות את החלום הגדול הזה, וכדי לעשות זאת אנחנו צריכים את תמיכתכם! נשמח אם תקחו חלק בפרויקט הזה כדי לתמוך בנו וגם להינות מהאוכל המדהים שהשף אנדרס מכין!

מי אנחנו?
אנחנו אנדרס דריו גונזלס נרנחו (קולומביה) וסילביה ליפלבסקי גונזלס (ונצואלה), נשואים והורים לשירה הקטנה והחמודה. עלינו לארץ לפני כ-12 שנה, כל אחד בנפרד, בלי ההורים, מתוך רצון לחיות במדינה היפה הזו. הכרנו לפני כ-4 שנים דרך חברים משותפים, התאהבנו, התחתנו ועל הדרך הבנו שאנחנו רוצים להקים עסק. אנדרס למד קולינריה בקולומביה והוא בעל כישרון מדהים, ועבד בהמון מסעדות, וסילביה בוגרת תואר שני במנהל עסקים.