באבילוניה
הפרויקט של
טל דדון
בואו קחו חלק בהקמת המיזם ושנת פעילותו הראשונה -ארוחות שף וערבי קונספט בביתי ביפו, מעבדה ומרחב קולינרי אקולוגי, טבעוני ואורגני
101%
54,615
מתוך 54,000
0
נותרו
121
תומכים
הכל או כלום.הפרויקט ימומן רק אם יגיע ליעד הגיוס עד ל- 18/07/2018

איזו התרגשות.

בואו קחו חלק בהקמת מיזם קולינרי.

ארוחות שף ואירועי קונספט שיערכו בביתי שביפו העתיקה.

לאחר חודשים של עשייה ומחשבה אני נמצא מרחק פסיעה מהגשמת חלום

 - סיפור חיים דרך האוכל.

באבילוניה.

בית שמארח אנשים. 

מרחב יצירתי קולינרי של למידה, אכילה, חוויה ויצירה. 

סטודיו של אוכל.

הפרויקט נמצא בעיצומו.

טירוף בכל החושים.

להשתתף בחוויה וגם ליצור אותה.

ביטוי עצמי קולינרי אומנותי.

מעבדה. 


אני טל דדון. בן 35 מירושלים. מתגורר ביפו. נשוי להדרי המהממת. 

טבח.

אוטודידקט. 

פילוסוף. 

מאוהב.

בעברי, עבדתי כטבח,סו-שף,שף ומנהל במיטב המסעדות הישראליות 

(רפאל, מונא) והטבעוניות (זכאים, ננוצ'קה, אנסטסיה).

במהלך הדרך למדתי גם פילוסופיה, ספרות והוראה. אלו הם כלים חשובים 

עבורי, המהווים מתווכים של השראה ותשוקות כמוסות ביני ובין העולם. 

דרכם למדתי לתווך את עצמי בעזרת האוכל. מחכמת האיורוודה ועד לתזונת

רואו.

אך תמיד, בכל הזמן הזה, חלמתי שאני מביא את עצמי לידי ביטוי. עוד לא

ידעתי איך בדיוק. היה שם משהו שעוד היה צריך לדייק, לרסן, לשחרר, 

ובעיקר - לאזן.

עכשיו מתחיל שלב של לימוד אחר - לימוד משותף אותו אני אנחה.


אני יוצא למסע לתוך הנשמה.

הרצון שלי הוא לתווך את מיטב החקלאות והטכנולוגיה דרך מטבח 

אקספרימנטלי רב-תרבותי, המושפע מהתוצרת המקומית. חדש וישן.

חלום צלול.

כזה שייצג את האדמה, המים, האוויר והאש של המקום שאנו חיים בו.

אני מאמין שהדרך הנכונה עבורי לעשות זאת הינה באופן שאינו פוגע בבעלי חיים.

שישמור עליהם ויכבד אותם.

עונתי, אורגני, יצירתי, מתרגש, מתלהב, מפנק, אסתטי, פשוט, מתחכם, 

מתנסה, צבעוני, פוסט-מודרני, מסורתי, אותנטי, הזוי, מצחיק, היסטרי, 

רגוע, משוגע, מאוזן.

הכל מתחיל אצלי בביתי הפתוח שביפו, שם אציע מגוון אירועים כגון 

ארוחות, סדנאות, שיתופי פעולה עם שפים ואמנים, ערבי קונספט שונים 

(למשל ערב של פיצה ויין, סושי וסרט יפני, או תערוכת צילום ואוכל) וחוויות 

חושניות אחרות.

כאן אני משתף אתכם בחלום שלי.

שם זה מתחיל.

רק בזכות גיוס מוצלח של 100% הפרויקט יצא לאור. 

מחכה כבר לארח אתכם.

אני מזמין אתכם להשתתף ולתמוך דרך מדרגות התמיכה השונות המוצעות כאן.