ספר של בשר
הפרויקט של
קרנבל של בשר
"ספר של בשר" הוא לא עוד ספר מתכונים אלא המדריך השלם לעולם הבשר. החל מהבחירה הנכונה של הנתח ועד לשלב ההגשה לשולחן.
128%
95,678
מתוך 75,000
0
נותרו
554
תומכים
הכל או כלום.הפרויקט ימומן רק אם יגיע ליעד הגיוס עד ל- 07/02/2018


בואו לקחת חלק בהוצאת ספר של בשר!


הפרויקט:

אנו מתכוונים להוציא ספר של בשר, כזה שיכלול  מעל 70 מתכונים מצולמים והסברים על טיפול, יישון ועישון, בחירת נתחי בשר שונים, קינוחים מיוחדים ודרכי הגשה חדשניות, כל אלו ילוו בתמונות מרהיבות שיגרמו לכם, הקוראים, להתחיל לרייר מהרגע שתחזיקו את הספר ביד.
כדי שנוכל לעשות את זה, אנחנו צריכים את התמיכה שלכם.
בואו לקנות כבר עכשיו עותק מהספר במחיר מיוחד, ושימו לב לעוד הצעות מעניינות ברשימת התשורות. כאלה שיעשו לכם גם טעים וגם נעים!


מה יהיה בספר:
עשרות מתכונים לכל מה שצריך כדי לארח את ארוחת הבשרים המושלמת.
מסלטי הפתיחה, דרך ראבים אקזוטיים ונתחים ענקיים ועד לקינוחים וקוקטיילים שמתאימים לארוחת מלכים.
לא נדרש ציוד מיוחד כדי ליצור את המתכונים, ובהחלט אפשר להכין את המנות המוצעות עם הציוד שיש לכל אחד בבית.

קצת עלינו:
אנחנו, אוהד קויתי וגילי בן שחר ויש לנו את העבודה הכי מגניבה בעולם!

אוהד קויתי, שהתחיל את דרכו הקולינארית במסעדת מול ים עד לתפקיד סו-שף תחת יורם ניצן. עבד כסו-שף במסעדות טאפאיה ואלבה, ושף במסעדת סרגוס.

גילי בן שחר, חזר לישראל לאחר 10 שנים בבנגקוק, תאילנד, בשלן, יזם, רפתן ואיש הייטק לשעבר, ניהל גני אירועים והפקות גדולות בארץ ובדרום מזרח אסיה.

קרנבל של בשר
בשנה האחרונה הקמנו את קרנבל של בשר, מתוך התשוקה שלנו לאוכל והתפיסה שאכילה היא הרבה יותר מסתם להכניס משהו לפה. אנחנו משלבים בין חומרי גלם איכותיים וטריים לאנשי מקצוע מהשורה הראשונה והתוצאה היא חוויה של יצירה קולינרית והצגת שלבי ההכנה אל מול עיני האורחים.

הפכנו קבלות פנים, חנוכות בתים, חתונות ומפגשים לחגיגה גדולה וצבעונית, מלאה בטעם ועשירה בבשרים משובחים.


לפני שאתם שואלים:
- כן, הספר כשר.
- רוב המתכונים בספר מותאמים מאד לפליאוליסטים, קטוגנים ורגישים לגלוטן.
- אם יש תשורה שהייתם רוצים ולא מופיעה ברשימה, דברו איתנו ונארגן משהו.
- כן, זה הולך להיות ממש טעים.
- כשהספר יופץ בחנויות הוא יעלה כ-149 שקלים, אז ממש שווה לקנות אותו עכשיו :-)





אז... רעבים?
בחרו את התשורה המתאימה ותתחילו להתכונן לקרנבל!