Tacos Luis
הפרויקט של
לאה, לואיס ויטי
בואו לקחת חלק בהקמת טאקוס לואיס, טאקרייה כשרה בה נכין הכל בעבודת יד מחומרי גלם מקומיים מהטורטייה ועד הצ'ורוס. במיקום מקסים במרכז ירושלים.
105%
146,071
מתוך 140,000
0
נותרו
555
תומכים
הכל או כלום.הפרויקט ימומן רק אם יגיע ליעד הגיוס עד ל- 22/12/2017

הצטרפו אלינו לפתיחת הטאקרייה שלנו בירושלים, 

בואו וקחו חלק בהקמת מסעדת ״טאקוס לואיס״!!!


זהו סיפור על אהבה

 אהבה לאוכל, קצת רומנטיקה, משפחה, מזל, יהדות וסוף טוב - כל המרכיבים הנכונים לסיפור מוצלח...


אז איך הכל התחיל ?

2003

נעים להכיר אנחנו יטי ולאה- אחיות, למדנו בישול וניהול מסעדות וקולינריה (בהתאמה) 

וזו כבר התחלה טובה. נסענו לניו יורק, כל אחת מסיבות אחרות אבל כמובן מצאנו את עצמנו

ביחד, מתאהבות באוכל ובתרבות המקסיקנית חולמות ומתכננות פתיחה של מסעדה.

בנסיעה ספונטנית למקסיקו, ללימודי ספרדית, לאה התארחה בבית משפחת כרוז, 

שם פגשה לראשונה את לואיס, לאחר חודש חזרה לניו יורק בלי שום צפייה לשמוע מהם שוב.


2009

נפלאות הפייסבוק - לואיס מוצא אותי ושולח הודאה "הולה דה טו פאמיליה דה אווחקה" 

(שלום ממשפחתך בוואחקה) שגרמה לי להתרגשות רבה.

לאחר מספר חודשים של שיחות שבהם הוא מספר לי על סיום לימודיו בגסטרונומיה (תואר של 4 שנים

בלימודי אומנות הבישול) ועבודה במסעדות גורמה במקסיקו הוא מחליט לעבור לניו יורק

ולהתחיל הרפתקאה חדשה שמסתיימת ברומן ביננו, תהליך גיור, חזרה לישראל 

ותוכנית לפתוח מסעדה מקסיקנית בירושלים יחד עם יטי כמו שחלמנו בניו יורק.


בחזרה ל- 2017

שנתיים של עבודה אינטנסיבית שכללו סדנאות בישול מקסיקני, גיבוש התפריט המדוייק, 

מציאת חומרי גלם מקומיים, ופופ-אפ אחד מוצלח בשיתוף עם "בירה שפירא". 

אנחנו סוף סוף מוכנים לפתוח את הטאקרייה שלנו!


האוכל

הבסיס של האוכל המקסיקני הוא טורטיות, בטאקוס לואיס  נכין טורטיות בצורה המסורתית

(ניקסטאמל) - תירס מגידול מקומי שייטחן במקום בעזרת "מולינו" שמיובא ממקסיקו (ובאופן 

טיבעי יהיו ללא גלוטן), המטחנה תשמש גם לטחינת פולי קקאו ליצירת שוקולד להכנת מגוון

 משקאות מקסיקניים אותנטיים.

כמו כן, נייצר משקאות קלים מחומרי גלם מגוונים ועונתיים כמו אננס, היביסקוס, קוקוס, 

אורז ושקדים, משקאות שמוצאים בכל פינת רחוב במקסיקו.

גווקמולה, מגוון סלסות משתנה מפלפלים מעושנים וטריים, טמאלס במילויים שונים, 

בשרים בבישול ארוך שנמסים בפה וכמובן מבחר אופציות צימחוניות וטבעוניות.

הכל מיוצר במקום מחומרי גלם טריים,כשרים ואיכותיים.



כאן אתם נכנסים לתמונה!

הזמינו חברים, דודים, קולגות, שכנים ואפילו זרים ברחוב וביחד, בזכות התמיכה שלכם 

נוכל להתחיל בהקמת הטאקרייה, בחלל שמצאנו במרכז העיר ירושלים, להביא חוויה קולינארית

ייחודית ולהגשים את חלומנו.


בחרו תשורה מפנקת ובואו לאכול איתנו!

 רק בזכות התמיכה שלכם נוכל להביא לירושלים חווית אוכל יחודית.