מקסיקו אהובתי
הפרויקט של
איתמר דוידוב
השף איתמר דוידוב, מהשפים הותיקים והמוערכים בישראל הוא בעליה של חברת טרז פזוס, המייצרת מוצרי מזון מקסיקנים.
101%
160,187
מתוך 160,000
0
נותרו
406
תומכים
הכל או כלום.הפרויקט ימומן רק אם יגיע ליעד הגיוס עד ל- 29/09/2016

אני איתמר דוידוב, שף כבר למעלה משלושים שנה. הספר שיצרתי הוא הרבה מעבר לספר על אוכל. הוא סיפור מסע - מסעות רבים אם לדייק. הוא תיאור צבעוני וטעים של היכרותי רבת השנים עם המטבח המקסיקני בפרט, והתרבות המקסיקנית בכלל.

אני רוצה להזמין אתכם להצטרף אליי למסע הזה ולחוות חלק מהחוויות שלי במטבח הביתי שלכם, עם עשרות מתכונים המלווים בצילומים מפעימים. הספר כשר ויחבוק מעל 260 עמודים, יודפס על נייר משובח ובכריכה קשה. הוא יכיל מעל 100 מתכונים ועשרות מתכונים טבעוניים וצמחוניים, מקוריים למקסיקו. 


אני מבקש את תמיכתכם בהוצאת  הספר לאור ע"י רכישתו מראש, אני בטוח שתיהנו מכל עמוד ועמוד בו.



מתוך הספר:

"פינות הרחוב במקסיקו סיטי הקסימו אותי במיוחד: דוכנים של פירות טריים, אננסים ענקיים עומדים בשורות לצד אבטיחים, מלונים, שבעת זני המנגו המשכר, פפאיה כתומה וטעימה, רימונים אדומים, ועוד ועוד – פירות בשלמותם, וגם חתוכים לרצועות ארוכות הנוחות לאכילה כחטיף מהיר בין כאן לשם. מאות אלפי האנשים הגודשים את מקסיקו סיטי רעבים מדי יום בצהריים, ודוכני הפירות והטאקו, הפירות היבשים ועשבי התיבול, משביעים את רעבונם בשלושה פזוס (שקל אחד). ואותי חינכו שישראל היא ארץ זבת חלב ודבש... הפירות שמכון וולקני כל כך גאה להציג כפיתוח מקומי וכהצלחה מזהירה – נמכרים בכל דוכן ברחבי העיר שהיא אחת הגדולות בעולם, ובהחלט הצפופה ביותר.

 


אם יש בכם אפילו מעט הרפתקנות קולינרית, המזון שתאכלו במקסיקו יהיה תלוי במידה רבה באזור שבו תטיילו. כמעט לכל אזורי האקלים בעולם יש ייצוג במדינה זו, ובכל אחד מהם מגדלים רכיבים שונים והתפתח מטבח מקומי ייחודי."


תוכלו למצוא כאן מגוון אפשרויות תמיכה, ועל כולן נתונה לכם תודתי.
באהבה גדולה,


איתמר.