כל הפרויקטים
ספר בישול טבעוני ישראלי
הפרויקט של
גלי לופו אלטרץ
ספר בישול המאגד את המתכונים המוצלחים ביותר של מדריכת סדנאות הבישול הבריא והטבעוני והמתכונאית המנוסה גלי לופו אלטרץ.
115%
62,430
מתוך 54,100
0
נותרו
596
תומכים
הכל או כלום.הפרויקט ימומן רק אם יגיע ליעד הגיוס עד ל- 12/05/2015

הפרויקט הסתיים בהצלחה, תודה רבה לכל התומכים ! 

אם פספסתם את ההזדמנות ואתם בכל זאת חושקים בעותק מהספר, אתם יכולים לרכוש אותו בקישור הבא : בישול טבעוני ישראלי / גדי לופו אלטרץ 

 

שימו לב

***** תשורות חדשות ממפעל התשורות של "בישול טבעוני ישראלי"! ************

בילוי זוגי!  כניסה זוגית לערב מיוחד שכולו דיבורים על אוכל, טיפים ליעילות במטבח ורעיונות של "איך לא חשבתי על זה קודם" לבישול בריא ב 09/09/2015 בתל אביב+ ספר פיזי (או באותה מדרגת תמיכה כניסה בודדת להרצאה +2 ספרים פיזים)

למדרגת שדרוג התשורות נוספה הבנדנה הייחודית עם הלוגו שלי, ניתן להוסיף את הבנדנה רק לתשורה פיזית (ספר / הרצאה / סדנה וכד'). 

ומתכון השבוע מבית היוצר של "בישול טבעוני ישראלי" : פלפלוני אכפת לי ממולאים בגבינת שקדים וצרובים על מחבת/ על גחלים. וזה טעים כמו שזה נשמע!

לקריאה נוחה והורדת הקובץ לחצו כאן.

 

לבקשת הקהל - ארוחת טעימות קלה, מעין אפריטיף קליל הנושא בחובו הבטחות ומעורר ציפייה, החלטנו לחשוף את רשימת הפרקים המתוכננים בספר בישול טבעוני ישראלי בסדר לא מחייב.

1- קציצות ופשטידות : הפרק שיסדר לכם את ארוחת הערב וגם כמה ארוחות חגיגיות.

2- "על האש" : ויש גם טעימה ממשית, תראו איזה יופי בתחתית רשימת עשרת הפרקים! וניתן להוריד קובץ pdf כאן.

3- מרקים : פרק בינלאומי של מרקים חמים ומזינים מכל העולם.

4- גבינות טבעוניות וממרחים : כל מה שחסר לכריך המושלם ולא רק לו, גבינות קשות הנחתכות ומתפוררות, נמרחות וממלאות. משקדים, קשיו, סויה ועוד וגם ממרחי ירקות מיוחדים וטעימים!

5-חלבונים מן הצומח: מתכוני טופו מהירים, מתכוני סייטן משביעים (כולל הכנת סייטן טבעי בבית) ובעיקר בעיקר הרבה מאוד קטניות בריאות וטעימות.

6- ירקות: ירקות זה לא רק סלט! קדרות, מוקפצים, צלויים ומבושלים ברוטב. פרק שמח וצבעוני במיוחד!

7- מאפים : לחם, לחמניות, פיצה, שבלולי פיצה, פטאיר (עם עלים ירוקים) וגם פסאלדייר שהוא מאפה ים תיכוני עמוס בצל מקורמל, קישים שונים ועוד מתכונים רבים ומפורטים.

8- פסטה: מתכונים מדליקים לפסטה, לא רק ברוטב עגבניות!

9- אסייתי: מגוון מתכונים מהמזרח: סושי פשוט להכנה, גיוזה מלהיבה, מיסו, פאד תאי, נודלס ורטבים אסייתים להכנה ביתית ובריאה.

10- מתוקים: לא נסיים בלי קינוח והרבה ממנו! החל ממאפינס ללא תוספת סוכר וכלה במלבי עשיר ומושחת ברוטב פטל, פטיפורים, עוגות עוגיות ועוד. וכולם- קלים מאוד להכנה!

קוראים לי גלי לופו אלטרץ ואני מורה לבישול בריא ומתכונאית מנוסה. בעשור האחרון אני מעבירה סדנאות בישול בריא וטבעוני, אוכל של משפחה ויום יום וגם מתכונים חגיגיים המתאימים לאירוח ואירועים מיוחדים. 

 

 

המוטו שלי הוא: כל אחד יכול לבשל טעים ובריא, מתכונים צריכים להיות פשוטים ונגישים.

מאחורי כעשור של סדנאות ואלפי תלמידים מרוצים ולפני (כך אני מתכננת!) עוד שנים רבות של עשייה קולינרית והוראה. וזה הזמן לאגד ולהוציא לאור את מאות המתכונים שמככבים בסדנאות ובפרסומים שלי, בדפוס וגם באינטרנט, ולהפוך אותם לספר של מתכונים טבעונים מדוייקים ובדוקים, שיצליחו במטבח הפרטי שלכם פעם אחר פעם.

הצטרפו אלי, אני מבקשת את תמיכתכם, קנו עותקים של ספר הבישול שיעבוד הכי קשה במטבח שלכם...

 

מי שכבר מכיר את המתכונים שלי יודע שבכל מתכון יש ניצוץ מיוחד. של פשטות הכנה מול תוצר טעים ומפתיע, של מזון מזין גוף ונפש שממש קל להכין להגיש ולהנות ממנו, כל אלו בלי לוותר על עקרונות של בריאות וקולינריה.

 

קנו כעת עותק לעצמכם וגם עותק לכל מי שאתם אוהבים, עזרו לי ואעזור לכם!

תודה רבה, 

גלי לופו אלטרץ.

שותפיי המופלאים לפרוייקט הם: ד"ר תמר עילם-גינדין ויובל קפלן.

תמר:

חברה של גלי מזה שמונה שנים, עוקבת בהשתאות ובהערצה אחרי התקדמותה המטאורית של "הכוהנת הקטנה של הבישול הבריא", ומבשלת רק מהחוברות מהסדנאות של גלי ומהראש (שאר ספרי הבישול בבית הם לקישוט). לוחצת על גלי כבר כמה שנים להוציא ספר. 
אחרי קמפיין מימון המונים מוצלח וספר מוצלח עוד יותר, לא מעט בזכות העיצוב, העימוד והעריכה של יובל, נשארתי עם שם מגניב ולוגו ממש יפה להוצאה לאור, מספרי ISBN ספייר, ורצון עז להשתמש בכל אלה. ולבשל מספר של גלי. ואז יובל העלה באוב את ההערה הזאת, והשאר היסטוריה.

תפקידי בכוח - יועצת לענייני בניית הקמפיין וניהולו, כולל עריכת הווידאו ועיצוב הלוגו (בעזרת גרפיקאי הבית שלי), וכל מה שמצריך טבלאות אקסל מסובכות. עורכת + עורכת לשון.

יובל:

כחבר בקבוצת 'בישול טבעוני' בפייסבוק לא יכולתי לפספס את גלי. אחרי המלאכה על ספרה המצוין של תמר, ועוד כמה מתכונים ששאלתי מגלי, בהחלט נשאר לי טעם של עוד...

תפקידי בכוח- עימוד, עיצוב, עריכה, עריכת לשון, לפטפש תמונות והגהה.

רק רצינו לעדכן אתכם
שבשביל חוויה באמת מושלמת, עדיף לגלוש דרך דפדפן כרום, בואו לראות בעצמכם.